Waarschuwing Warning: I am able to write to the configuration file: /home/fair21/public_html/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
 

  Fair 21 Logo  
   
 

KLEDING
 • assortiment
 • bedrukking
 • prijslijst

  STOFFEN TASSEN
 • assortiment
 • bedrukking
 • prijslijst

  BIODEGRADABLE TASJES
 • assortiment
 • bedrukking
 • prijslijst

 • Biodegradable Plastic Tasjes
  Een uitstekende manier om uw bedrijf op duurzame, milieuvriendelijke wijze te promoten is door middel van duurzaam geproduceerde biodegradable tasjes. U bent daarvoor bij FAIR21 aan het juiste adres! Wij kunnen vele verschillende typen tasjes leveren, onbedrukt, voorbedrukt met een leuke opdruk of helemaal naar eigen wens bedrukt.

  Voor wie nog niet bekend is met dit type plantaardig plastic tasjes eerst een introductie: Biodegradable tasjes worden gemaakt van ma´szetmeel of aardappelzetmeel. We noemen dit bioplastics. Deze tasjes kunnen vanwege de plantaardige, natuurlijke grondstoffen snel verteren waardoor ze geen belasting vormen voor de natuur. De tasjes kunnen zonder problemen op de composthoop of in de GFT-afvalbak. Aldaar verteert het materiaal onder warmte en vocht tot compost.

  De biodegradable certificering volgens de Europeese specificaties EN 13432 geldt voor de volledige verpakking, inclusief bedrukking dus. De drukinkten voldoen ook aan de strenge eisen inzake ecotoxiciteit; dit betekent dat de minieme hoeveelheid inkt die er op zit geen invloed heeft op het milieu. De CO2 die vrij komt bij het composteren is gelijk aan de hoeveelheid CO2 die de ma´splant tijdens zijn groeiproces heeft opgenomen. Bovendien is het productieproces erg energiezuinig; dat houdt in: een lage CO2 uitstoot!

  Biobags zijn qua draagkracht, trekkracht en vochtwerend vermogen vergelijkbaar met gewone plastic draagtassen. De folie voelt zacht aan en kan net als gewone plastic perfect bedrukt worden. Maar hoe lang kunnen de biodegradable tasjes op voorraad gehouden worden, zonder dat ze natuurlijk vergaan? In een droge omgeving met normale temperaturen zijn de biodegradable tasjes minstens een jaar probleemloos te bewaren.

  Verder:
  > Assortiment
  > Bedrukkingsmogelijkheden
  > Prijslijst

  Informatieaanvraag:
  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of bel voor een persoonlijk advies: 088 44 22 110. U kunt ook live chatten met een medewerker door op onderstaande knop te klikken (als er 'ONLINE' staat).