Waarschuwing Warning: I am able to write to the configuration file: /var/www/vhosts/fair21.com/httpdocs/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
 

  Fair 21 Logo  
   
 


voor haar
shirts korte mouw

shirts lange mouw

topjes

jas, vest & bloes

broeken & leggings

rokjes

jurkjes

sport & relax

lingerie & nacht

verzorging & intiem

schoenen & sokken

sieraden

OUTLET
voor hem
shirts korte mouw

shirts lange mouw

trui, vest & jas

overhemden

broeken

sport & relax

ondergoed & nacht

schoenen & sokken
voor beide
tassen

voor in huis

accessoires
FAIR21 Topklanten
FAIR21 heeft een bonus-systeem voor haar beste klanten: klanten die veel bij ons kopen krijgen meer kortingen en leuke extra's aangeboden.

FAIR21 Topklant voordelen
Met je FAIR21 Topklant status krijg je niet alleen regelmatig leuke kortingen aangeboden, je hebt ook meer pivileges dan gewone klanten. Zie hier het overzicht van je extra's:

  • Bij ruilingen van alle aanbiedingen is geld terug mogelijk.
  • Bestellingen worden altijd direct verstuurd, ook bij betaling op rekening en mogelijkerwijs nog voordat de betaling is gearriveerd.
  • Bij doorgeven van een maatruiling per e-mail wordt de nieuwe maat direct verstuurd, nog voordat het andere artikel bij ons terug in huis is.
  • Belgische klanten krijgen de retourzendkosten van ruilingen vergoed (mits zij het IBAN nummer van hun rekening doorgeven).
  • Regelmatige raadpleging bij keuze nieuwe collecties.
Hoe bepaalt FAIR21 wie een Topklant is?
Eén keer per jaar, op 1 februari, wordt gekeken wat het totaal aan aankopen (minus retourneringen) van elke klant is geweest in het afgelopen jaar. Als je dat jaar voor minimaal €500 aankopen hebt gedaan dan krijg je het komende jaar de FAIR21 Topklant status. Als het jaar om is wordt op 1 februari opnieuw gekeken naar hoeveel je bij FAIR21 hebt gekocht. Had je het vorig jaar voor meer dan €500 bij ons gekocht dan wordt het bedrag boven de €500 doorgeschoven naar de peildatum van het volgende jaar.

Hoe kom ik erachter of ik FAIR21 Topklant ben?
Als je een FAIR21 Topklant status bereikt krijg je automatisch een e-mail bericht van FAIR21 dat je hierover informeert (ook als je niet op de nieuwsbrief bent geabonneerd). Wil je weten wat jouw aankooptotaal tot heden is geweest en hoever je dus nog verwijderd bent van de FAIR21 Topklant status, dan kan je FAIR21 mailen via info@fair21.com. Enige tijd voor de nieuwe peildatum krijgen alle oude FAIR21 Topklanten bericht over hun opgebouwde totaal, zodat zij kunnen zien of zij opnieuw FAIR21 Topklant zullen worden het komende jaar. Ook die klanten die bijna de FAIR21 Topklant status bereikt hebben zullen ook vantevoren hierover bericht krijgen.

Ik heb (net) te weinig gekocht om FAIR21 Topklant te worden. Wat kan ik doen om toch snel FAIR21 Topklant te worden?
Je kunt natuurlijk meer aankopen doen voor de peildatum (1 februari). Deze aankopen worden bij je totaal opgeteld. Een nog snellere manier om FAIR21 Topklant te worden is door FAIR21 Investor te worden. Je legt dan een bedrag in dat je ooit zal uitgeven als aankopen. Je hoeft de aankopen echter pas te doen als je wat leuks ziet. En toch profiteer je van de FAIR21 Topklant voordelen. Lees hier meer over bij de FAIR21 Investor pagina.

Waar kan ik de FAIR21 Topklanten aanbiedingen vinden?
De FAIR21 Topklanten aanbiedingen worden via onze digitale nieuwsbrief bekendgemaakt, en zijn onderaan deze pagina terug te vinden.

Hoe werkt het bestellen van de FAIR21 Topklanten aanbiedingen?
FAIR21 is op de hoogte van jouw klantstatus. Als je een artikel waarop de vaste klantenkorting van toepassing is bestelt binnen de actieperiode, dan heb je recht op de korting voor FAIR21 Topklanten.

Bij een aankoop via de site wordt het bedrag niet automatisch afgetrokken. Dit kan je zelf doen als je de optie van zelf overschrijven op rekening hebt gekozen als betaling, of wanneer je via iDEAL betaalt, dan stort FAIR21 naderhand het kortingsbedrag terug. Let wel! De korting is slechts in een bepaalde periode geldig, zoals aangegeven op de site en in de nieuwsbrief. Ook geldt: slechts zolang de voorraad strekt, op=op.

Hoe zit het met ruilen en retourneren?
Artikelen aangeschaft met de vaste klantenkorting kunnen gewoon geruild en geretourneerd worden, in tegenstelling tot normale aanbiedingsartikelen. Dit is immers het voordeel van FAIR21 Topklant zijn!

Gaan de kortingen ten koste van de producenten?
Vanzelfsprekend gaan de kortingen niet ten koste van de producenten uit verre landen, maar slechts van de eigen marge van FAIR21.


FAIR21 Topklanten Aanbieding Maart 2011

Koop 2 afgeprijsde artikelen en krijg het goedkoopste artikel gratis!!


FAIR21 behoudt zich het recht voor de bepalingen van het hierboven beschreven klanten bonus systeem te allen tijde te wijzigen. Wijzigingen zullen altijd per direct op de website gepubliceerd worden.