Waarschuwing Warning: I am able to write to the configuration file: /var/www/vhosts/fair21.com/httpdocs/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
 

  Fair 21 Logo  
   
 


voor haar
shirts korte mouw

shirts lange mouw

topjes

jas, vest & bloes

broeken & leggings

rokjes

jurkjes

sport & relax

lingerie & nacht

verzorging & intiem

schoenen & sokken

sieraden

OUTLET
voor hem
shirts korte mouw

shirts lange mouw

trui, vest & jas

overhemden

broeken

sport & relax

ondergoed & nacht

schoenen & sokken
voor beide
tassen

voor in huis

accessoires
Filosofie
FAIR21 wil je de mogelijkheid bieden om eerlijk geproduceerde kleding te kopen, die er ook nog leuk uitziet en betaalbaar is.

Wat verstaan wij onder 'eerlijk geproduceerde kleding'?
Wij streven naar optimale omstandigheden bij de productie van zowel de grondstoffen voor de kleding (bijv. katoen), de productie van de stoffen en de productie van de kleding zelf (het naaiwerk). De productiemethoden moeten zowel op het gebied van sociale omstandigheden als op het gebied van milieuvriendelijkheid zo goed mogelijk zijn.

Alle kleding en accessoires die wij aanbieden zijn geselecteerd op basis van deze criteria. FAIR21 vindt het heel belangrijk om openheid te bieden over hoe onze producten geproduceerd zijn en waar ze vandaan komen.

De producenten die onze kleding maken, selecteren wij op basis van de mate van sociaal verantwoorde productie en de moeite die men steekt in het milieuvriendelijk produceren (liefst ecologisch). De producenten hebben vaak voldaan aan de standaards van erkende keurmerken die de fair trade principes of ecologische productie garanderen.

Wil je meer weten over wat wij onder 'fair' of 'ecologisch' verstaan, klik dan op deze begrippen. Wil je weten wat er mis is met de gangbare kledingproductie kijk dan bij 'standaard kledingproductie'.