Waarschuwing Warning: I am able to write to the configuration file: /var/www/vhosts/fair21.com/httpdocs/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
 

  Fair 21 Logo  
   
 


voor haar
shirts korte mouw

shirts lange mouw

topjes

jas, vest & bloes

broeken & leggings

rokjes

jurkjes

sport & relax

lingerie & nacht

verzorging & intiem

schoenen & sokken

sieraden

OUTLET
voor hem
shirts korte mouw

shirts lange mouw

trui, vest & jas

overhemden

broeken

sport & relax

ondergoed & nacht

schoenen & sokken
voor beide
tassen

voor in huis

accessoires
Ruilen en retourneren
Algemeen
Als je je bestelling thuisbezorgd krijgt, mag je de producten nog tot 10 dagen bekijken en passen en kan je de bestelling binnen deze termijn terugsturen indien het niet aan je wensen voldoet. Dit is helemaal gratis voor klanten uit Nederland!

Op de pakbon kruis je aan of het om een retourzending of een ruiling gaat en bij een ruiling welke maat je wilt ontvangen in plaats van het artikel dat je terugstuurt. Belangrijk: bewaar het afgiftebewijsje van het DHL for You Servicepunt / postkantoor en de Track & Trace code, dit is noodzakelijk mocht het pakket vermist raken.

Let op! Afgeprijsde artikelen worden niet tegen geld geruild, slechts ruiling voor een andere maat/kleur of andere artikelen is mogelijk.

Retourneringen
Bij een retournering zullen wij het aankoopbedrag terugstorten als wij de artikelen in goede staat retour hebben ontvangen. Hiervoor gelden de volgende vereisten:
  • Retouren moeten ongebruikt zijn
  • Retouren moeten onbeschadigd zijn, tenzij er sprake is van een fabricagefout
  • Er mogen geen (katten- of honden)haren op de producten terecht zijn gekomen
  • Retouren moeten compleet in de originele verpakking worden teruggestuurd, inclusief kledinglabel van FAIR21
Als de 10 dagen na ontvangst voorbij zijn is de koop een feit en kan de bestelling niet meer worden geretourneerd. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door de klant veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen.

Gratis ruilen en retourneren binnen Nederland
Je kan de artikelen terugsturen via een DHL for You servicepunt bij jou in de buurt. Klik hier om het dichtstbijzijnde servicepunt te vinden: DHL for You servicepunt locator

Hoe gaat dit in zijn werk?
  • 1) Je moet de retourzending eerst doorgeven aan FAIR21 via het e-mail adres. Stuur liefst een reply op de ontvangstbevestigingsmail die je hebt gehad toen je je bestelling plaatste. Hierdoor heeft FAIR21 direct alle relevante gegevens bij de hand (zoals je bestelnummer, artikelgegevens en adresgegevens). Schrijf in de mail welke artikelen je wilt retourneren of ruilen en bij welk DHL for You servicepunt je de retourzending wilt afgeven.

  • 2) FAIR21 stuurt je een DHL for You verzendetiket toe en geeft aan of dit een pakket is dat door de brievenbus moet passen of een groter pakket.

  • 3) Het is de bedoeling dat je de pakbon (met daarop aangegeven wat je wilt ruilen en/of retourneren) en de retourartikelen in 1 pakket verpakt (dat eventueel door de brievenbus moet kunnen indien FAIR21 dit heeft aangegeven) en dat je het DHL for You verzendetiket uitprint en op de doos plakt.

  • 4) Geef het pakket af bij het door jou gekozen DHL for You servicepunt.

  • 5) FAIR21 stuurt je een ontvangstbevestiging per e-mail en stuurt je eventuele ruilingen in de nieuwe maat of kleur toe. Retourneren zullen gerestitueerd worden wanneer aan alle voorwaarden is voldaan (zie voorwaarden).

Ruilen en retourneren vanuit andere landen

Voor klanten uit andere landen geldt ook dat je de retourzending eerst door moet geven aan FAIR21 via het e-mail adres. Stuur liefst een reply op de ontvangstbevestigingsmail die je hebt gehad toen je je bestelling plaatste. Hierdoor heeft FAIR21 direct alle relevante gegevens bij de hand (zoals je bestelnummer, artikelgegevens en adresgegevens). Schrijf in de mail welke artikelen je wilt retourneren of ruilen. Je kan je pakket met ruilingen of retouren gefrankeerd sturen naar het volgende adres:

FAIR21
Schriekse Heihoek 307
5351 SH Berghem
Nederland