Waarschuwing Warning: I am able to write to the configuration file: /var/www/vhosts/fair21.com/httpdocs/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
 

  Fair 21 Logo  
   
 


voor haar
shirts korte mouw

shirts lange mouw

topjes

jas, vest & bloes

broeken & leggings

rokjes

jurkjes

sport & relax

lingerie & nacht

verzorging & intiem

schoenen & sokken

sieraden

OUTLET
voor hem
shirts korte mouw

shirts lange mouw

trui, vest & jas

overhemden

broeken

sport & relax

ondergoed & nacht

schoenen & sokken
voor beide
tassen

voor in huis

accessoires
Verzending
FAIR21 verzendt jouw bestelling binnen Nederland voor het vaste bedrag van EUR 6,00 per verzending. Dit is inclusief eventuele retourzendingen. Wij verzenden pakketten binnen Nederland met DHL for you. Zendingen die door de brievenbus passen worden met PostNL verzonden.

Voor België en Luxemburg geldt een bedrag van EUR 10,00 per verzending. Overige Europese landen vanaf EUR 15,00. Dit is exclusief eventuele retourzendingen. Voor Belgische en Europese klanten wordt gebruik gemaakt van de lokale postbezorging.

Wanneer de artikelen bij ons op voorraad zijn worden deze meestal binnen 2 a 3 dagen bij je afgeleverd. Mocht je toevallig niet thuis zijn en het pakje kon ook niet bij de buren worden afgegeven, dan doet DHL een kaartje in de brievenbus en ze proberen het later opnieuw (maximaal 3 keer). Kan het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet afgeleverd worden of het pakje wordt geweigerd, dan komt het pakje terug naar FAIR21. Wil je het liefst dat het pakketje in het weekend aankomt? Geef dit dan even aan bij je bestelling en wij zullen hem op vrijdag verzenden. Er is dan een grote kans dat hij zaterdag bezorgd wordt. Wil je niet dat je buren het pakketje aangeboden krijgen, vermeld dit dan bij je bestellling.

Je bestelling wordt meestal in de fraaie, waterdichte verpakking van FAIR21 verzonden, zoals hiernaast op de foto te zien is. Het plastic dat wij gebruiken (Polyethyleen) kan gerecycled worden, onder de internationale classificering '7'. Dit is een tijdelijke oplossing, als de huidige voorraad opgebruikt is zullen wij overschakelen op een bioplastic verpakking. De productie van het type plastic dat nu gebruikt wordt veroorzaakt weinig vervuiling en bij verbranding ontstaan nauwelijks schadelijke stoffen. Als het plastic wordt gerecycled kan het voor nieuwe doeleinden worden gebruikt, zoals wegen, borden, hekken, bankjes, etc. Wij proberen zo min mogelijk plastic te gebruiken, dus zullen meerdere artikelen zoveel mogelijk bij elkaar gevoegd worden in één plastic zak.

Je kunt er ook voor kiezen om het pakket op een ander adres dan het factuuradres af te laten leveren, bijvoorbeeld wanneer je een product kado wilt doen aan een ander. Dankzij de leuke verpakking oogt de verzending altijd als een kadootje! Het afwijkende afleveradres kan je aangeven op het formulier waarop je je bestelling afrondt.

De verzending is standaard verzekerd. Krijg je je pakket niet afgeleverd of mocht er iets anders mis zijn gegaan tijdens de verzending meldt dat dan zo gauw mogelijk aan FAIR21, maar in ieder geval binnen één week.